Fındıkzade Travesti Efsane Şeker Büşra

Sıradışılığın ve seksin tüm dünyadaki etkilerinin sohbetini yada bu durumsalların toplumsal etkilerini tartışacak birilerine bakıyorsanız bunu forum sitelerinde veya konuya ilişkin blog paylaşımlarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunları direk uygulamalı olarak fındıkzade’de bir travesti modelin keskin bakışları ve genç teni ile yaşamak istiyorsanız o zaman beni arıyorsunuz demektir. Şu an travesti tanıtım profilimi okuduğunuza göre de buldunuz.

Aslına bakarsanız yıllarca İstanbul Fındıkzade semtinde kendi halinde bir travestiydim. Mevcuttaki müşterilerim ve halkla lişkiler konusundaki başarılarım ile bu müşterilerimi elimde tutmam sonucu oluşmuş porfölyo benim için yeterli düzeyde iş olanağı sağlıyordu. Gelişen teknoloji ve gerek travesti siteleri, ve gerekse sosyal medya çalışma prensiplerimi ve beklentilerimi değiştirdi. Oluşan pasta tüm travestileri doyuracak hale gelince bu oluşumun içerisinde yer almak mecburi hale geldi ve kayıtsız kalmak imkansızlaştı.

İşte bu etkenler beni daha fazla insanla tanışma ayrıcalığı ile tanıştırınca travesti escortluk hizmetinde gelişmeleri takip etmem ve her deneyim ile yeni yeni tecrübeler kazanmam hem genç hemde becerikli bir travesti olmama yardımcı oldu.

Profil başlığımdaki Efsane yakıştırmasını bana bir müşterim yapmıştı ve daha işin başlarındayken sen ileride travesti içerisinde bir efsane olacaksın demişti. Her travesti gibi benimde bu tarz gurur okşayıcı sözler duymak hoşuma gider sonuçta kadın ruhuna sahip biriyim. E sen ne diyorsun hazırmısın efsane travesti ile tanışmaya 😉

 0563 986 358 98