İstanbul Olgun Travesti hoşlantısına sahip beylerin bundan böyle yolu Sancaktepe‘den geçecek demektir. Olgun travesti Havina İstanbul Sancaktepe’de müşterilerine özel dizayn ettirmiş olduğu egzotik evinde sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyor.

Herkese selam beyler. Tabi olgun travesti denilince herkes acaba tam olarak kaç yaşında diye merak etmiştir. O halde sizleri daha fazla merak ettirmeden söyleyeyim yaşım 39. Üzerimden geçen senelerin bana katmış oldukları kadar alıp götürdükleri de oldu tabiki. Sadece seks için travesti arayan beyler lütfen zahmet etmesinler. Ben yalnızca seks değil aynı zamanda olgun bir kişiliğin ruhunuza hitap edebileceği saklı kalmış, tatlı bir sohbeti de size vaadediyorum.

Yatakta yaşanılan herşey iki kişinin arasında kalması gereken özel durumlardır. O sebeple bazı travestiler gibi şöyle fantazi sahibiyim, böyle sevişebilirim gibi klişeleri bir kenarda tutuyorum bunları merak edenler varsa yaşayıp görmelidir. İşin diğer kısmında ise hoş bir seda, unutulmaz şarkı tadında bir sohbet benim istediğim.

Tabi bir travestiden çok fazla böyle sözler işitmediğinizden biraz yadırgama durumunuz oluşabilir. Ancak olgun biriyim ve kesinlikle çoluk çocuk tiplerden uzak kalmaya ve randevulaşmamaya özen gösteriyorum. Yaşınız gençtir ama kendinizi geliştirmişsinizdir onu da gelince görürüz artık. Lütfen aramayı düşünen arkadaşlar bu kriterlerimi göz önünde bulundursunlar.

 0567 412 228 59