İstanbul travesti ilanları içerisindeki yerimi almaya kara verdiğimde 22 yaşındaydım ve halen 22 yaşındayım 🙂 Anlayacağınız daha yeniyim cicişler. Neden bu kararı verip internet ilanlarında yer almayı düşündüğüme gelirsek tabiki tüm zevklerin en tatlılarını sizlerle birlikte yaşamak için diyerek özetleyebilirim. Sektörde yeni denilebilecek kadar yeniyim 🙂 genç ve çıtır travesti sevenler için sanki özel olarak üretilmiş gibiyim.

Yaşantımı İstanbul Şile‘de sürdürdüğüm için burada bulunan evimde hizmet vermeye devam ediyorum. Ciddi yaklaşım tarzı olan ilişkileri pek tutmuyorum çünkü daha önce başımdan bir evlilik geçti benim ve bu durum içerisinde yaşadıklarım gösterdi ki ciddi paylaşımlar bana göre değil. Gezelim, eğlenelim – sevelim, sevişelim ama iş gelip ciddiyete dayanmaya başlarsa ben orada olmam baştan söyleyeyim. Oyüzden aşık olmak ve kendini kaptırmak yok ona göre 🙂

Fantazi ve verebileceklerim, emin olun sizin bir travestiden oan beklentilerinizi aşacaktır. Seksin her anını çok özel adlettiğim için daha soyunmaya başladığım andan itibaren oldukça etkileyici hareketler ile renklendirmeye başlarım herşeyi ve en son ana kadar tüm dikkatimi sizi memnun etmeye adarım. Evimde jakuzi var ve özel olarak hazırlattığım odamda direk dansı da yapıyorum.

22 yaşlarımın başındayım, 177 boyum ve 65 kilom var, hafif esmer tene ve koyu kahverengi saçlara sahibim.

  0578 981 725 67