İstanbul Travesti Bostancı Şule

Olumlu işler yapmayı hayat felsefesi haline getirmiş bir travestiyim. Pozitivizmin faydalarını hayat boyu travesti olmadan öncede sonrada fazla fazla yaşadım. Gayretlerimin boşa çıkmadığını ve mutluluğun bana İstanbul’da bir şekilde ulaştığını görmek sevindirici olsa da buraya kadar yaşananlar sadece görünenlerden ibaret değil onu da belirtmek boynumun borcu.

Sınırların kaldırıldığı ve özgürce yaşanan yatak dışı ilişki sarkıntıları ilgi ve alaka konum oldu hep bunları yaşamak için gereken zaman dilimlerini birçok şeyin önünde tuttum. Yalnız kaldığım zamanlarda dahi yaşanabilir olacak hiçbirşeyi bahanelerin arasına sıkıştırıp kaçan taraf, sinen taraf ben olmadım. Tam aksine agresif bir şekilde adımlar attım cesaretimi hiç yitirmedim.

Şule olsun dedi bi gün birisi ismimden için, o an kulağıma o kadar hoş geldi ki bu reddetmek olmazdı. Bundan 6 yıl önceydi ve 20 yaşındaydım o zamanlar. Kadıköy’den Bostancı’ya henüz yerleşmiştim ve tatlı küçük bir kedi kıvamındaydım o zamanlar. Geçen 6 yıl beni bir kaplana dönüştürmedi ama hiç bir zamanda çakalvari bir tarzım olmadı. Doğru bildiğimi saklamadan ve çekincelerimi evlerden ırak tutarak yürümeye devam ettim sadece gururla.

Cinsellik hep farklı boyutlar uyandırdı zihnimde. Yenemediğiniz çılgınlıkları bir saate sığdırılmış bir travesti molasında atmak yada özlenmiş sığdanlıkları açığa çıkarma isteği mi ? yoksa Anadolu’dan İstanbul’a ilk defa gelen bir gencin içerisindeki heyecanla karışık korkularını indirgediği bir tren yolculuğu mu ? o da kişiye karşı değişecek bir hadise geleceğiz göreceğiz 😉

Yada siz gelin evimde müsait yatağım ve kalbimde Anadolu Yakası’ndayım Bostancı da evimde yalnızım ..

 0587 659 365 21