Şişli Travesti Çikolata bu ismi yakında travesti seven herkes duyacak. Bu derece iddialı ve sex yapmaya bayılan ayrıca sex yaptığı her kişiden yeni bir tecrübe öğrenmeyi bilen bir travestiyim. Travesti olarak yaşadığım aktif ve pasif deneyimlere sadece iş olarak bakmıyorum ve karşımdakini mutlu ettikçe işimden ve ilişkilerimden zevk alıyorum. Esmer tenimin dillere destan bir etkileyiciliği var ve damakta limoni bir tad bırakmasını iyi beceriyorum.

Bilmiyorum hoşlanır mısınız ama vücudumda çok fazla dövme var ve tüm ziyaretçilerim bu dövmelere bayılıyorlar. Özellikle kalçamın üzerindeki ateş dövmesini benimle ilişkiden çıktıktan sonra hemen Şişli’de bir dövmeciye giderek yaptıran müşterilerim oldu 🙂

Gecelik travesti ilişkileri çok fazla bulunmuyor. Zira tüm gece boyunca bir travesti ile kalmak, hem mutlu olmak hemde onu mutlu etmek kolay bir durum değil. Ben gecelkik ilişki karşıtı biri değilim ve gerekli şartlar oluşturulduğunda bunu yapıyorum. Şu ana kadar mutlu olmayan veya mutlu etmeyen kimse olmadı. Hem aktif travesti hemde pasif travesti olarak ilişki kurabiliyorum ve her ikisinde de oldukça başarılıyım. Tercih size kalmış.

 0 522 429 680 69