Taksim İstanbul’un gözbebeği ise bende travesti oluşumunun sevgi kaynağıyım.

Travesti Hilda derler bana Taksim eğlence mekanlarını ve travesti ortamının bu muhitte ne denli çekici olduğunu bilen herkes ismimi defalarca duymuştur. 29 yaşında olmama rağmen 8 yılda verdiğim escort travesti hizmeti ile akıllara bu ismi adeta kazımayı başarmış biriyim.

Seksle ilgili konulan sınırın ateşimi ve dolayısıyla sizlerin duyacağı hazzı engellemesine asla izin vermedim bu nedenle kendime ve size sınırlandırmalar koymaktansa herşeyi olduğu gibi ve anın gerektirdiği gibi yaşanması gerektiği taraftarıyım.

Uygun fiyatlı travesti olmamdan dolayı ucuz travesti arayan beylerin tercih sebeplerinden biri olabilirim. Bu fiyatsal durum benim kalitemin eksikliğinden değil resimden de anlayacağınız üzere gayet çekici bir fiziğe özellikle koruyup gözettiğim bacaklara sahibim. Sadece ucuz travesti olmak ilgi nedenini arttırır diye düşünmüştüm zamanında ki İstanbul travesti piyasası oldukça yüksek görünüyor ve bu nedenle yakışıklı beyler ilk etapta çekince yaşıyorlar. Merak etmeyin parasal olarak sizi asla üzmemekle birlikte mavi geceler yaşamanıza sebep olacak üstün düzeyde seksi özelliklere de ayrıca sahibim.

Eve gelen travesti portföyünün de son zamanlarda oldukça artış gösterdiğini farkettiğimden dolayı ve de sektörde bu özelliğin eklenmesinin siz değerli travesti seven beyler için büyük kolaylık olmasından kaynaklı olarak bende eve gelen travesti hizmetini vermiş olduğum ayrıcalıklar arasına eklemiş bulunuyorum. Gururla ilan ederim 😀

Bunun yanında da kendi evimde sizleri ağırlamaktan dolayı her an sevinç içindeyim ve istediğiniz nitelikte otellerde de görüşmeler gerçekleştirerek her çeşit travesti hizmetinden yararlanmanızı arzulamaktayım.

 0569 598 321 69