X

Beylikdüzü 21 Yaşında Çıtır Travesti Beyaz Tenli -Model Rokşana-

Beylikdüzü travestileri ile olan güzel paylaşımlarına bir yenisini eklemek isteyen tüm maço erkeklere merhabalar olsun .. İstanbul yabancı travesti olmama karşın gayet düzgün ve akıcı türkçe konuşan ve Beylikdüzü’nde yaşayan bir travestiyim. İstanbul’da yalnız yaşıyorum ve görüşmelerimi evimde gerçekleştiriyorum.

Ukraynalı kadınların ününü duymuşsunuzdur ve hatta denemişsinizdir birçoğunuz. Bence seks tecrübelerinize birde ukraynalı travesti eklemelisiniz. Sert kalçalarım ve sporcu yapım ile cezbedici bir albeniye sahibim. Profesyonel olarak memleketimde tenis sporuyla uğraşmışlığım var. Bu uğraşı bana hem kaliteli bir çeviklik hemde katlanılması imkansız bir sıkılık kazandırdı. İstanbul’a yerleştikten sonra başladığım travestilikte bunun oldukça faydasını gördüm desem yeridir.

İstek ve arzular konusunda dizginlenemez bir karakteristik özelliğim var duşta seks, kaçamak sevişme, mutfakta domalma gibi extra fantazilerim olduğu gibi, doyum konusunda çok sabırsızım. Beyaz tenliyim ve yaşım henüz 21. Buna rağmen gerekli tecrübeye ve odaklanmaya sahibim. Kolay adapte olurum ve sevdiğim adamın maçoluğundan çok etkilenirim. Kondom kullanımı ve hijyen olmazsa olmazlarım arasındadır. Onun dışında birlikte olduğum kişiyi üzmemeye özen gösteririm. 

Sen beni mutlu edersen ben tüm ateşli arzularını yeterince yerine getirebilecek kapasitede bir travestiyim. Evimde herhangi bir hayvan beslemiyorum bu konuda hassas olan beylerin çekinmesine gerek yok. Ayrıca yalnız yaşıyorum .. Eşlik etmeni bekliyorum 😉

  0 512 493 654 87

 

istanbul-Travesti:
Benzer İçerikler