Travesti ararken en fazla dikkat edilen konunun aranılan travestinin size olan mesafesi ve yakınlığıdır. Zira İstanbul‘un bir ucundan bir ucuna bir travesti için gitmek vakit kaybı oluşturacağı gibi yorucu da olacaktır. Bunu düşündük ve travesti ihtiyacınızı zaman kazanımına dönüştürmek için sitemizde bölge bazlı aramalar ve ilanlar bölümü oluşturduk. Örneğin Kadıköy‘de yaşayan ve sitemiz aracılığı ile travesti aramakta olan biri Kadıköy’e yakın semtlerdeki travestilere bakar ve böylece arama kriterlerini mümkün olduğu kadar daraltmış olacağından hem zaman kazanır hemde aradığı travestiye ulaşması daha kolay olur.

Yoksa diyelim Beylükdüzü‘nden site ziyaretçisi olmuş biri sitede gezinirken Şişli‘de yaşayan bir travestiyi beğendi. Kalkıp o kadar yolu tepecek, oysaki kullanıcı aramaya başladığı andan itibaren Beylikdüzü ve çevresine yoğunlaşmış ve buradaki travestilere bakıyor olsaydı, Kendi bölgesine yakın bir travesti ile irtibat kurması işten bile değildi.

İşte tam burada Travesti Rehberi sitemizin akıllı arama sistemi devreye girerek sizi böylesine bir kayıptan kurtarmakla kalmıyor, Bölgenizde yaşayan travestilerin evlerini de tanıma ve travesti adreslerini öğrenme şansını ayağınıza kadar getiriyor.