X

Pendik Travesti Hoşgörülü “Kostümlü Biblo Ayten” ve Yaşanılası Tecrübeselliği

Pendik Travesti Kostümlü Biblo Ayten Tanıtımı

Selam canımcıklarım ben Ayten “kostümlü Ayten” yada “biblo Ayten” ismi ile ilgili hafızalarınızı zorlarsanız mutlaka bazı verilere ulaşırsınız zira bana Pendik ve çevresinde bu tarz lakaplar taktılar. E haklılık payları da var 🙂

İlişkilerimde hemşire kıyafetleri, liseli kıyafetleri, hizmetçi kıyafetleri gibi extra ürün ve donanımlar kullandığımdan dolayı bu lakapları hakkıyla taşıyorum yıllardır. Biblo denmesinin sebebi de, bir portreyi andırırcasına süzülen güzelliğim olsa gerek.

Piyasaya baktığım vakit travesti arkadaşların seks konusuna oldukça düz bir yaklaşım sergilediklerini ve fantazi için, istek ve arzuları hızlandıracak ve tavan yaptıracak argümanlara karşı mesafeli olduklarını farkettim. Tanışık olduğum ziyaretçilerimden bu konularda olumlu feedback ler ve cesaretlendirici cümleler de duyunca kendimi bu konuda geliştirmeye ve kendi markamı oluşturmaya çalıştım. Yapmaya çalıştıklarım özverili çalışmalarım ve hassasiyetim sayesinde ortaya çıktı ve şu an travesti arayan birçok İstanbul beyefendisinin uğrak noktalarından biri halini aldım.

Geçmişe dönüp travesti olmaya bunu meslek haline dönüştürmeye başladığım ilk dönemlerdeki resimlerime baktığımda ve o günleri anımsadığımda şu anki hal ve yaklaşımım ile o dönem arasında uçurumlar olduğunu, Profesyonelliğe ulaşmamın bu zaman zarfında gerçekleştiğini görüyorum. “Oldum” demiyorum ve aslada demeyeceğim fakat gelişim içerisinde olduğum ve bu trendimi devam ettirmem halinde zaten fazlasıyla yararını gördüğüm bu durumun hızla devam edeceği de su götürmez bir gerçeklik.

İşte böyle arkadaşlar kendini elit kategorisinde hisseden bir travesti olarak dilimin döndüğü ve zamanımın elverdiği derecede kendimden söz etmeye gayret gösterdim. Anlaşıldığımı umarak ve dileyerek sözlerimi noktalarken şu köşeye telefon numaramı bırakıyor ve herkesi bekliyorum 😉

 0563 986 359 87

istanbul-Travesti:
Benzer İçerikler