Travesti Nişantaşı Hazalinka evinin kapılarını sizlere açmakla kalmıyor. İstediğiniz Otelde veya fantazi durumlarınıza uygun belirleyeceğiniz mekanlarda sizleri bekliyor.

Herkese selamlar ismim Hazalinka .. Nişantaşı’nda denize nazır, Havalı bir evde hizmet vermekte olan 23 yaşında bir travestiyim. Tüm istek ve arzularınızı fazlasıyla yerine getirebilecek ve bunu yaparken tüm uygulamalarımda sizleri kırmadan ve üzmeden saygı çerçevesinde hareket edecek ihtisas ve terbiyeye sahibim.

Travesti olarak genelde ilişkiye girenlerin en büyük şikayeti İstanbul travestileri genelde cinselliği oldu bittiye getirip iş olarak bakıyorlar. Tabiki işleri bu ve gün içerisinde bir travesti ne kadar fazla ilişki yaşarsa o denli fazla para kazanma şansına sahiptir. Hayatını bu işten kazanan travestiler, buna önem verecekler tabi. Birde travesti partneri olan kişinin acaba ben ne kadar cüretkar ve tahrik edici davrandım ve bu travesti beni ne denli etkileyici buldu diye kendisine sorması gerekir.

Yinede bu tarz tabulara fazla takılmadan ilişkilerimde azami düzeyde zevk alma yöntemini kullanıyorum. Çünkü herşey para değil ve gerek ben ve gerekse tüm İstanbul travestileri yeterli düzeyde kazanç elde ediyorlar zaten diye düşünmekteyim. Bence bu yaz kendin için bazı küçük sürprizler yaparak ve hatta başlı başına ters giden herşeyi değiştirme gayreti içerisinde olarak beni mutlaka denemelisin diyorum başkada birşey demiyorum .. Bekliyorum 😉