İstanbul’un Candaş ve Babacan beyleri hepinize selamlar. Ben henüz travesti olmaya yeni adım atmış olmama rağmen şimdiden bu mesleği ve yaşadıklarımı sevmeye başlamış amatör travestiniz Damla. Amatörüm dediğime bakmayın yaşım tahmin ettiğiniz kadar genç değil 26 yaşındaym. Oldukça fit bir vücut yapısına ve seksi görüntüye sahibim. Devamlı olarak anlaşmalı olduğum fittness salonunda gerekli egzersizlerimi yapmaktayım ve işimin hakkını vermek en büyük dileğim.

Toplumsal davranış kurallarına ve karşımdaki insanları kim olursa olsun kırmamaya özen gösteren bir kişilik durumundayım. Bu özelliğim bir prensip halini aldı ve hiç kimse için bu durumdan vazgeçecek değilim. Kadıköy semtinde bir otel odasında kalıyorum. Henüz kendi yerim yok fakat hem otel odasının sıkıcılığı canıma tak etti hemde ev yaşantısının mütevaziliğini özledim bu nedenle şu an ev konusunda bazı atılımların eşiğindeyim. Kendi yerimi tutarak bir süre sonra görüşmelerimi evimin güvenilirliğinde gerçekleştirmek istiyorum. Kadıköy’de bu konuda bana yardımcı olabilecek beylerin bu nazik davetini de geri çevirmem açıkcası 🙂

Sadece seks ve yatak konusunda değil, toplantılarınıza eşlik etme, sohbet, dertleşme gibi ihtiyaçlarınızda gayet memnun kalacağınız bir partner olabilirim. Bu özellikler konusunda kendime oldukça üst düzey güven sahibi olduğumu bilmenizi isterim.

Otelde birlikte olmak istemeyenler, kendi sunacakları teklifi bana iletebilirler. Güven konusunda bir sıkıntı yaşamazsak ve mesafe durumunu halledebilirsek, beni araçla otelden alıp istediğiniz bir yere gidebiliriz.

   0516 986 361 12