Beylikdüzü Travesti İranlı Fatmila Esmer Güzeli İstanbulluların Hizmetinde ..

Öncelikle İstanbul’un tüm yakışıklılarını en derin ve kalbi hislerimle selamlıyorum. Ben İranlı travesti Fatmila, 4-5 yıldır İstanbul’da yaşıyorum ve artık sizlerden biri oldum diyebilirim. Çok sevdiğim İstanbul’u ve türk insanını bırakıp gitmek gibi bir niyetim ve isteğim hiç olmadı. İstanbul’a yerleştiğimden beri Beylikdüzü’nde yaşıyorum.

Ama en baştan söyliyeyim hizmetimi kendi yaşadığım evimde değil, sizin ayarlayacağınız güvenilir otellerde gerçekleştiriyorum. Konaklayacağımız otel konusunda çok seçici davranmadım hiç bir zaman ama bilindik ve güvenilir bir yer olmasına da özen gösteririm. Avrupa yakasından arayacak arkadaşlar için taksi ile söyleyecekleri otele gidebilirim, fakat Anadolu yakasında birliktelik gerçekleştirmek isteyenler maalesef beni Beylikdüzü’nden araçlarıyla almaları gerekecek.

Esmer tenimin rüzgar cıvıltısıyla karıştığı ipeksi bir gecede seni mutlu edebilmek ve hasıraltı kalmış tüm duygularımızı birlikte açığa çıkarmak tüm isteğim. İlişkilerimde asla oldu bittiler yaşamam ve hakkını vererek karşılıklı olarak mutlu ayrılmak ve hatırlamak, hatırlanmak isterim. Bundan dolayı da ilişki için seçeceğiniz otelin ambiyansını da düşünmeniz gerekir. Seks açısından negatif sonuçlar doğuracak alalade bir konum seçmek yerine size yakışacak şıklıkta donatılmış özenli bir mekan seçimi hem senin hemde benim cinsel iştahımızı kabartacaktır.

 0581 236 985 32