Travesti Beylikdüzü İstanbul – Kaliteli Travesti Nurşen

Hani rüyalarında görüp bir türlü yanına alamadığın kalite varya işte benim yakışıklı. Herkese gönülden gelen bir merhaba ile işe başlayalım ki herşey gönlümüzce olsun ve gönülden yaşansın. Sevgi kıvamında ve sevgilinle yaşar gibi hissetmeye hazır mısın. O zaman doğru travestinin profilini inceliyorsun.

Ben Nurşen Beylikdüzü civarında hatta tüm Avrupa Yakası travestileri içerisinde beni tanımayan ve kalitemi onaylamayan kimsecikler yoktur. Travesti olmaya karar verdiğim 23 yaşından beri ki 28 yaşındayım. Yani tam 5 yıldır hep Beylikdüzü semtinde ikamet ettim. Kaliteli ilişkileri ön planda tutarak tarzımı ve tavrımı hiç yitirmedim. Daha önce bazı giyim firmalarının katalog çekimlerinde yüz mankenliği ve görsel mankenlik yaptım. Sanırım bu özelliğim ne kadar düzgün bir fiziğe sahip olduğumun kanıtı olsa gerek.

Esmer görüntüm ve eve, otele gelen bir travesti olmamdan dolayı telefonlarım susmuyor desem yeridir. Lütfen sizde bana gelmeden önce en az 1.5 saat önceden arayarak görüşme detaylarını belirleyin. İlişkinin nerde yaşanacağı ne kadar kalınacağı gibi ..

Travesti ilişkilerinde alışılmışın dışında durumlar yaşamak ve yaşatmak her daim beni mutlu etmiştir. O sebeple gelirken alacağınız ufak hediyeler sizin ne denli düşünceli bir partner olduğunuzu gösterecektir. E tabi bu durumda size ilerleyen dakikalarda ve saatlerde extra memnuniyet olarak geri dönecektir.

 0563 986 325 69