Travesti Şükran Avrupa Yakası Taksim Travesti

Şimdilerde ortaya çıkan moda söylemlerden hep kaçınan bir travesti olup, her ay semtini, muhitini değiştiren ve ya ucuz travesti söylemleri ile insanları cezbetmeye çalışan biri değilim ve hiç olmadım.

Kaliteli travesti arayışlarının odağında olmaya ve bu tarz kalite özlemine son vermeyi amaçladım hep. 30 yaşına geldiğimde tam kıvamına eriştiğimi düşünmeye başlamışken 31 yaşında da aynen hissediyorum kendimi hala ve bu durum 32 de 33 de de değişmeyecek gibi duruyor.

Tatlı kaçamakları ve net duruşları sevmekle kalmadım sadece, Travesti olgusunu hep bir basamak üstte tutarak, Avrupa yakası civarlarında kalmaya özen gösterdim. “Memnuniyet” kelimesi hep bir cebimde durdu ve asla çıkarmadım onu son param gibi harcamaya kıyamadım. Çünkü biliyordum ki memnuniyeti kaybettiğim an tüm birkimim yıkılabilirdi. Dostlar edindim kendime riyadan uzak ve sevecenliği gözlerinde saklı kalmış dostlar. Ne onlar beni ararlarken çekindiler, ne de ben yalnız bıraktım onları.

Tensel dokunuşlar uğruna güzel geçecek günleri heba etmekten çekinmedim çünkü işim buydu ve gerçeklerden kaçamazdım. Düzen ve titizliğimi asla bozmadım jartiyerleri ile çorapları bile ayrı dolaplara sahip bir travesti oldum hep. En çok arananlar arasındaki yerimi hiç kaybetmemeyi bunlara borçluyum.

Bazen sert kadınım vesselam, yatakta emir almayı da sevmem, emretmeyi de sadece olduğu gibi akışında yaşarım partnerimi ve serbest bırakırım benliğimi kendisine.

 0596 356 58 96