Travesti sohbetlerinde sıkça konu edilen Burçlar yani astroloji, evrende var olan ve varlığı kabul edilmiştir. Burç denildiğinde ilk etapta önemsenmeyen bir detay gibi görünse de hepimiz ya burcumuzun ya da doğduğunuz saate göre bakıldığında ki yükselen burç adını verdiğimiz burcun özelliklerini taşırız.

Yengeç Burcu Nasıl Bir Burçtur?

 Travesti açısından bakıldığında oldukça hassas ve duygusal bir o kadar mantığı ile hareket eden bir burçtur. Ona göre her şeyin bir nedeni ve niçini vardır. Bazen fazla alıngan fazla narin olsa da özünde oldukça iyi kalpli burçlardır. Dürüsttür, cesurdur ve fazlaca anaçtır. Ev ortamı onun için en ideal yerdir. en sevdiği kıyafetleri en rahat olduğudur. Fazla detaycıdır. Kimsenin göremediği açıyı görür. Zekaları farklı işler. Herkesin başarabildiğini yapamaz ama kimsenin yapamadığını bir çırpıda yapabilir. Tutumludur. Yarınları düşünerek harcama yapar.


 Yardımseverdir. Yanında aç biri varsa önce onu doyurur. Neşelidir, mutludur. Gülmek için bir nedene ihtiyacı yoktur. Nedensiz de gülebilir, gülmek için kendisi bile yeterlidir. Kesinlikle yapmacık değildir. İçtendir. İçinden geldiği gibi davranır. İnançlıdır, dini konularda ki bakış açıları çok farklıdır. İnanç dürtüleri güçlüdür. Çok zor affederler ancak bir o kadar da zor iyi arkadaş edinirler. Seçicidir. Ağlamazlar, ağlasalar bile kimseye belli etmezler. Geçmiş onun için çok önemlidir. Sert duvarları vardır. Herkese hemen o duvarı yıkamazlar. İnce eleyip sık dokurlar. Alttan almayı sevmezler. Çok merhametlidir.


 Yemek yemeyi severler. Fedakardırlar. Sevdikleri insanlar için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ailesi çok önemlidir. Onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanırlar. Hayatına aldığı insan sayısı bellidir. Onlarla uzun vadeli arkadaşlık kurarlar. Toplumda hemen fark edilirler. Enerjileri çok yüksektir. Morallerini hiçbir şey kolay kolay bozamaz. Hırslı yapıları sayesinden istediği şeye ulaşana kadar peşini bırakmaz. Elindekinin değerini bilir. Pişman olmayacağı şeyler yaparlar. Her zaman bir adım ötesini düşünerek hareket ederler. B plansız yaşayamazlar. Güven verici yapıları vardır, dürüsttürler.

Yengeç Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Su grubu burcudur.

Yönetici gezegenleri Ay’dır.

En çok tek rakamları severler.

En sevdikleri renk gri ve siyahtır.

En şanslı günleri pazartesidir.

Nilüfer ve zambak çiçekleri onların çiçeğidir.