İstanbul Şişli Travesti Piyasasının en fazla bilinirliğe sahip travestilerinden biriyim arkadaşlar. Hırçın bir yapım olmasına karşın çözülmesi kolay ve dost canlısı bir insanım. Yeri geldiğinde oturup sabahlara kadar sohbet edebileceğiniz, kimi zamanda başınızı omzuna koyup içten bir ağlama seansı geçirebileceğiniz bir dost gibi bir arkada gibi görebilirsiniz beni.

Fiziksel özelliklerimi bile bilir zaten Şişli’de travesti Gül Çiçek kim diye sorsanız emin olun her 7 kişiden 4 ü tanır. Tabi bu durum güzel olduğu kadar zordur da sonuçta travesti birlikteliği için bana gelen herkes burdan memnun ayrılıyor desem yalan olur. İşin gerçeği %75 gibi bir oransallıktır bunun dışında vaatler veren travestiler bence biraz abartmış olurlar.

Bu memnun kalma veya kalmama durumu tabiki direk olarak gittiğiniz travestiyle alakalı değil sizlerinde payı negatif veya pozitif anlamda oldukça etkileyici bir unsur oluyor. Bir defa ne istediğini bilmeyen insanlarla iletişim kurmak çok zor. Mesela geçen birisi gelmiş daha aktif travesti nedirpasif travesti nedir ? emin olun onu bile bilmeyen insanlar var.

Neyse şikayeti bırakalım yaşanacak güzel anlar için plan yapmaya başlayalım. Evim Şişli Bomonti de oldukça merkezi ve ulaşımı kolay bir yerde. Yalnız gelmeden 32 dakika önce beni arayıp randevu alırsanız sevinirim çünkü hazırlık yapmam aşamam aşağı yukarı 31 dakika sürüyor e 1 dakika da bekleme süre desek oldu bitti.

 0579 863 256 98