İstanbul geneline hizmet veren ve bu hizmeti kesinkez hakkıyla yapan uzman travesti bulmanın bu kadar zor olduğu bir dönemeçte Travesti Alevnaz imdadınıza yetişiyor.

Yakışıklılar, yakışıksızlar hepinize merhaba cümleye girişimden de anlayacağınız gibi hoşlandığım kişiye şöyle muamele yaparım, hoşlanmadığımı geçiştiririm gibi bir tarzım ve tavrım asla olmadı olmazda. Sonuçta burda aşk yaşamıyoruz ve zaten kimse ile aşk yaşama meraklısı da değilim. İşimi yaparım hemde zevkle yaparım. Karşımdaki kim olursa olsun boyu posu tipi ne olursa olsun ben zevk almayı da vermeyi de gayet iyi bilirim.

Elbette benimde travestilere özgü olmazsa olmazlarım var mesela kondom konusunda oldukça hassasım ne kadar hoşlansamda, hatta sevsem aşık olsam bile asla kondomsuz bir birliktelik yaşamam. Adamlar bu mereti icat ederken senin benim sağlımızı düşünmüşler bir dakikalık heyecan ve düşüncesizlik sonucu bir ömür sürecek pişmanlık yaşamayı istemem.

Vücut ölçülerim orta yaşlar diyebileceğimiz yaş sınırını birazcık aşmış ve artık işinde uzman sayılabilecek kıvama gelmiş bir travesti için oldukça fit. Fittness yada sporla hiç uğraşmadım aslına bakarsanız bu tarz aktiviteleri severim ama vakit yok. Yediklerimin doğal olmasına çok dikkat ederim ayrıca alkol sigara asla kullanmam. Sigara ve alkol kulllananlar ile birlikte oluyorum fakat gelmeden önce lütfen o kokulardan mokulardan kurtulun ki ikimizde rahatsız olmayalım.

Semt ayrımı gözetmeksizin tüm İstanbul beylerine hizmet veriyorum. Zaten kendi sahip olduğum bir evim yok istek üzerine sizin belirleyeceğiniz yerlerde görüşüyorum. Araba, ev yada otel olabilir. Fahişeliğimin tadını travesti olmaya karar verdiğim ilk andan beridir doyasıya çıkardım ve birlikte olduğum şahıslar her zaman için bir travesti ile olduklarını unutmadan hareket ettiler. Bu da tabiki benim karşı tarafa yaptığım eşsiz sunum ile alakalı 😉

 0583 698 785 23