İstanbul ZeytinBurnu İranlı Travesti Çekici Ayzer

Son dönemlerde tüm sektörlerde olduğu gibi travesti alemi içerisinde de sezmiş ve görmüş olduğum durum insanlardaki iddia kaybının üst seviyeye çıktığıdır. Tabiki bu durum iş verimliliğinin ve isteklilik durumunun düşmesine hatta neredeyse dip yapmasına neden oluyor. Travesti arkadaşlara tavsiyem biraz silkinip kendilerine gelmeleri ve eski gümbür gümbür travestiler olmaya devam etmeleridir.

Travesti biri olarak bu eleştiriyi yapma gereği duymamın en büyük sebeplerinden biri de etrafımda bana ayak uyduracak partnerleri çok fazla göremiyor olmamdandır. Travesti dünyasındaki bu ani düşüşten haberdar olan kişiler artık eskisi kadar travesti ilişkilerinde bulunmaya gerek görmüyorlar yada bu isteklerini tekrar tekrar gözden geçirme durumunda kalıyorlar.

İstanbul gibi hem yazı hem kışı ayrı ayrı güzelliklere sahne olan bir şehirde yaşadığım için oldukça mutluyum. Zeytinburnu sahilinde avrupa yakasının denizi en güzel yönden gören noktasında kendime ait evimde yalnız bir yaşantı içerisindeyim. Siz değerli misafirlerimle katıldığım çeşitli etkinlikler dışında çok renkli bir hayatım yok. Yaşım 35 belkide orta yaşlara yaklaşmanın enerji düşüklüğü var üzerimde tabiki gençliğin verdiği potansiyeli insan yavaş yavaş yitirse de bunu kesinlikle işime yansıtmama gayretini kesinlikle her zaman muhafaza ederim.

Balıketli bir fiziksel yapım var orta boylardayım. Yazın bronz ten kesinlikle vazgeçilmezimdir. Yaz mevsimi geldiğine göre İstanbul-Zeytinburnu’ndaki evime beni ziyaret amaçlı geldiğinizde ipeksi bir esmer-bronz tenli travesti ile karşılacaksınız. Burda ne yazsam ne söylesem boş lafı çok uzatmadan telefon numaramı paylaşayım 😉

 0599 698 356 98