Travesti Konusu tüm İstanbul’da gelimekte olduğu gibi Kadıköy – Acıbadem‘de de -herkes bilmese de günden güne gelişiyor. Amacım yumuşak bir girişle Anadolu Yakası travestilerininde oldukça alımlı ve popüler olduğunu artık hatırlatmaktır.

Kadıköy’de kesinlikle önde gelen ve tanınan travestiler arasındayım genç travesti olmama rağmen bağımlı hale gelen ziyaretçi sayım oldukça yüksek. Doğma büyüme İstanbulluyum ve İstanbul insanını iyi tanırım, hangi semtin insanının ihtiyacı ve beklentisi nedir, kime nasıl hitap edilir gayet iyi bilirim. Uysal ve uyumlu yapım ile “hırçın travesti” imajını yıkarak gelen ziyaretçilerimin evimde kendilerini rahat hissetmelerini daima amaçladım.

Fiziksel olarak oldukça ilgiye layık bir yapıdayım. Beslenme ve spor konusunda çalışma ve titizliğimi asla kaybetmedim ve bu düzgün fiziğimi de buna borçluyum. Çoğu kişiden gerçekten travesti olduğuma inanma güçlüğü çektiğine defalarca kez şahit olmuşluğum var.

Çok uzatmayacağım canısı, Kadıköy Acıbadem’de denize bakan gayet şık döşenmiş ve ferah bir evim var sadece seks için değil, istersen sohbet istersen arkadaşlık bekliyorum 😉

 0599 983 817 63